Overslaan naar content

Afwasser

Functieomschrijving

Je werkt mee op een domein van een 500 jaar oude watermolen dat sinds 1995 ook beschermd monument en beschermd dorpszicht is. Dit maakt het een extra bijzondere en historische plek om te vertoeven. De omgeving van De Hoogmolen ademt een sfeer van rust, natuur en historie. Gelegen aan de schilderachtige Abeekvallei, omringd door groene bossen en het klaterend geluid van het water dat langs de molen stroomt.

Ben je op zoek naar een actieve rol binnen de bruisende horecawereld? 🌟 Hotel-Brasserie De Hoogmolen zoekt een energieke afwasser om ons keukenteam te versterken! 🍽️ In deze functie ben je een onmisbare schakel in het schoon en operationeel houden van onze keuken. Dit is de perfecte kans voor iemand die van aanpakken weet en onderdeel wil zijn van een gepassioneerd team. Als jij onze keuken wilt helpen schitteren en een nette werkplek waardeert, dan ben jij de persoon die we zoeken! Kom erbij en maak deel uit van ons fantastische team! 👍


Vereisten

  1. Schoonmaken van Servies en Keukengerei 🍽️: Afwassers zijn verantwoordelijk voor het schoonmaken, spoelen en drogen van alle borden, bestek, kookgerei en andere keukeninstrumenten. Ze zorgen ervoor dat alles schoon en hygiënisch is voor het volgende gebruik.
  2. Onderhoud van de Afwasruimte 🧼: Het bijhouden van de afwasruimte is een andere belangrijke taak. Dit omvat het schoonmaken van de afwasmachines, gootstenen, werkoppervlakken en de vloer, zodat de omgeving hygiënisch blijft.
  3. Afvalbeheer 🗑️: Afwassers helpen ook met het verwijderen van afval en het sorteren van recyclebare materialen. Ze zorgen ervoor dat afval correct wordt afgevoerd volgens de richtlijnen van het restaurant.
  4. Voorraadbeheer 📦: Ze kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het beheren van schoonmaakmiddelen en andere benodigdheden. Dit houdt in dat ze de voorraad bijhouden en aangeven wanneer materialen bijna op zijn.
  5. Ondersteuning van de Keukenstaff 🤝: Afwassers ondersteunen de keukenstaff door snel schone gereedschappen en kookgerei te leveren tijdens drukke periodes. Dit helpt de keuken efficiënt en effectief te functioneren.
  6. Naleving van Hygiëneregels 🚫: Ze moeten strikte hygiëne- en veiligheidsprotocollen volgen om kruisbesmetting en voedselvergiftiging te voorkomen.

of