Overslaan naar content

Runner

Functieomschrijving

Bij Hoogmolen zijn we op zoek naar een enthousiaste gedreven runner die ons team komt versterken! 🌟 Ben jij gepassioneerd door de horeca en klaar om een dynamische rol op je te nemen? Dan is deze kans perfect voor jou!


Je werkt mee op een domein van een 500 jaar oude watermolen dat sinds 1995 ook beschermd monument en beschermd dorpszicht is. Dit maakt het een extra bijzondere en historische plek om te vertoeven. De omgeving van De Hoogmolen ademt een sfeer van rust, natuur en historie. Gelegen aan de schilderachtige Abeekvallei, omringd door groene bossen en het klaterend geluid van het water dat langs de molen stroomt.


Ben je op zoek naar een energieke en actieve rol in het hart van de horeca? 🌟 Hotel-Brasserie De Hoogmolen zoekt een enthousiaste en gedreven runner om ons levendige team te versterken! 🏃‍♂️🍽 Als runner speel je een sleutelrol in het garanderen van een vlotte service en het creëren van memorabele ervaringen voor onze gasten. Deze functie is perfect voor wie een carrière in de horeca wil starten of verder ontwikkelen, en biedt volop kansen om te leren en te groeien binnen een dynamisch team. 📈 Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan en elke dag te zorgen voor een topbeleving? Meld je dan nu aan! We zijn benieuwd naar je! 🌟


Vereisten

  1. Gerechten Bezorgen 🍽️: De runner is verantwoordelijk voor het snel en efficiënt bezorgen van gerechten van de keuken naar de gasten aan hun tafels. Ze moeten ervoor zorgen dat elk bord zorgvuldig wordt behandeld en correct wordt gepresenteerd aan de gast.
  2. Ondersteuning van de Bediening 🤝: Runners assisteren het bedienend personeel door te helpen met het op orde houden van de eetruimte, zoals het aanvullen van bestek en het opruimen van gebruikte borden en glaswerk tussen de gangen door.
  3. Communicatie met de Keuken 🔊: Ze fungeren als een communicatiekanaal tussen de keuken en de bediening. Runners moeten duidelijk en snel de status van gerechten kunnen overbrengen en eventuele speciale verzoeken of wijzigingen doorgeven.
  4. Voorbereiding van de Eetruimte 🏗️: Voor aanvang van de dienst helpen runners met het klaarzetten van de eetruimte, inclusief het dekken van tafels en het verzekeren dat de ruimte gastklaar is.
  5. Gastinteractie 😊: Hoewel hun interactie met gasten meestal beperkter is dan die van bedienend personeel, kunnen runners soms vragen van gasten beantwoorden of kleine verzoeken afhandelen als ze gerechten bezorgen.
  6. Naleving van Hygiënenormen 🧼: Het is belangrijk dat runners de gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen strikt naleven, vooral bij het hanteren van voedsel en het opruimen van eetgerei.

of