Overslaan naar content

Hulpkok

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor koken en ben je klaar om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? 🍳 Hotel-Brasserie De Hoogmolen zoekt een enthousiaste hulpkok om ons keukenteam te versterken! In deze veelzijdige rol werk je nauw samen met onze ervaren chefs om heerlijke gerechten te bereiden die onze gasten zullen verrassen en bekoren. 🌟 Dit is een fantastische kans om praktische ervaring op te doen in een dynamische keukenomgeving en je carrière in de culinaire wereld een vliegende start te geven. Als jij een teamspeler bent met een passie voor culinaire creativiteit, nodigen we je graag uit om deel uit te maken van ons team! 🥘


Je werkt mee op een domein van een 500 jaar oude watermolen dat sinds 1995 ook beschermd monument en beschermd dorpszicht is. Dit maakt het een extra bijzondere en historische plek om te vertoeven. De omgeving van De Hoogmolen ademt een sfeer van rust, natuur en historie. Gelegen aan de schilderachtige Abeekvallei, omringd door groene bossen en het klaterend geluid van het water dat langs de molen stroomt.

Vereisten


  1. Voorbereiden van Ingrediënten 🥕: De hulpkok snijdt, schilt en bereidt de basis ingrediënten voor die gebruikt worden in gerechten. Dit kan alles omvatten van groenten en vlees tot specifieke mengsels en marinades.
  2. Assisteren bij het Koken 🍳: Hulpkoks helpen bij het koken van gerechten onder de leiding van de chef-kok of sous-chef. Ze moeten bekend zijn met verschillende kooktechnieken en in staat zijn nauwkeurig recepten te volgen.
  3. Schoonmaken en Onderhouden van de Keuken 🧼: Het schoonhouden van de keuken is een cruciaal onderdeel van hun taken. Dit omvat het wassen van keukengerei en het schoonhouden van werkstations en apparatuur om hygiëne en veiligheid te garanderen.
  4. Voorraadbeheer 📦: Hulpkoks kunnen ook betrokken zijn bij het beheren van de voorraad. Ze helpen bij het opslaan van leveringen en zorgen ervoor dat de keuken altijd voldoende voorraden heeft.
  5. Serveren en Presenteren van Gerechten 🍽️: In sommige settings kunnen hulpkoks ook helpen bij het opmaken en serveren van gerechten, ervoor zorgend dat de presentatie voldoet aan de standaarden van het restaurant.
  6. Naleving van Voedselveiligheid en -regulaties 📜: Hulpkoks moeten op de hoogte zijn van en voldoen aan alle gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen die gelden in de keuken.

of