Overslaan naar content

Enthousiaste zaalverantwoordelijke

Functieomschrijving

Bij Hoogmolen zijn we op zoek naar een enthousiaste zaalverantwoordelijke die ons team komt versterken! 🌟 Ben jij gepassioneerd door de horeca en klaar om een dynamische rol op je te nemen? Dan is deze kans perfect voor jou!


Je werkt mee op een domein van een 500 jaar oude watermolen dat sinds 1995 ook beschermd monument en beschermd dorpszicht is. Dit maakt het een extra bijzondere en historische plek om te vertoeven. De omgeving van De Hoogmolen ademt een sfeer van rust, natuur en historie. Gelegen aan de schilderachtige Abeekvallei, omringd door groene bossen en het klaterend geluid van het water dat langs de molen stroomt.


Van 1 juni tot en met 30 september zal er een fantastische pop-up zomerbar zijn op ons prachtig domein (www.hoogmolen.be).

Als zaalverantwoordelijke bij Hoogmolen zorg je voor een vlekkeloze ervaring voor elke gast. Je bent het aanspreekpunt voor zowel klanten als collega's en zorgt ervoor dat alles in de zaal op rolletjes loopt. 🍽️💼

Wij bieden een warme en levendige werkomgeving waar je je leiderschap kunt tonen en kunt bijdragen aan een positieve sfeer. Je zult nauw samenwerken met een gemotiveerd team dat streeft naar uitmuntendheid in service. 👫🎉

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan en ons team te leiden naar nog meer succes? Stuur ons dan jouw cv en motivatiebrief. Wij kijken uit naar je komst! 💌👍


Vereisten

  1. Leiding en Toezicht 🤵: De zaalverantwoordelijke leidt het bedienend personeel en zorgt voor een soepele service. Hij/zij verdeelt taken en superviseert de werkzaamheden.
  2. Klantenservice 😊: Zorg dragen voor uitmuntende klantenservice, gasten verwelkomen, vragen beantwoorden, en zorgen dat hun ervaringen aan de standaarden voldoen.
  3. Operationeel Management 📋: Beheren van dagelijkse taken zoals personeelsroosters, voorraadbeheer en zorgen voor netheid en presentatie van de zaal.
  4. Training en Ontwikkeling 🎓: Opleiden van personeel en implementeren van nieuwe technieken of procedures om de gastervaring te verbeteren.
  5. Samenwerking met de Keuken 🍽️: Samenwerken met de keuken om voedselkwaliteit te waarborgen en een goede timing van het serveren te handhaven.
  6. Financieel Management 💰: Beheren van de kas, verwerken van betalingen en bijhouden van financiën.
  7. Marketing en Promoties 📢: Ondersteunen van marketingactiviteiten en promoties om speciale evenementen of nieuwe menu's te promoten.

of