Overslaan naar content

Barman / Barvrouw

Functieomschrijving

Je werkt mee op een domein van een 500 jaar oude watermolen dat sinds 1995 ook beschermd monument en beschermd dorpszicht is. Dit maakt het een extra bijzondere en historische plek om te vertoeven. De omgeving van De Hoogmolen ademt een sfeer van rust, natuur en historie. Gelegen aan de schilderachtige Abeekvallei, omringd door groene bossen en het klaterend geluid van het water dat langs de molen stroomt.


Ben jij gepassioneerd over de horeca en blink je uit in gastvrijheid? 🌟 Hotel-Brasserie De Hoogmolen zoekt een enthousiaste barman of barvrouw om ons team te verrijken! 🍹 In deze levendige rol beheer je de barvoorraad, zorg je voor uitstekende klantenservice en creëer je een gastvrije sfeer. Als jij houdt van een bruisende werkomgeving en klaar bent om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, willen we je graag ontmoeten. Kom bij ons team en til de kunst van gastvrijheid naar een hoger niveau! 🎉


Vereisten

  1. Voorraadbeheer 📦: Een barman of barvrouw beheert de barvoorraad, inclusief het bestellen, ontvangen en opslaan van alcohol, frisdranken, garnituren en andere benodigdheden om ervoor te zorgen dat er altijd genoeg is voor de verwachte vraag.
  2. Klantenservice 😊: Barpersoneel staat direct in contact met gasten, biedt uitstekende service, geeft drankadvies, en zorgt voor een gastvrije sfeer. Goede communicatievaardigheden zijn cruciaal om een connectie met gasten te maken en hun ervaring te verrijken.
  3. Hygiëne en Onderhoud 🧼: Het schoonhouden van de bar, inclusief het wassen van glaswerk, het schoonmaken van de werkruimte, en het naleven van gezondheids- en veiligheidsnormen is een belangrijke verantwoordelijkheid.
  4. Kassa- en betalingsbeheer 💵: Barmedewerkers hanteren betalingen, beheren de kassa, en soms het opmaken van rekeningen. Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn essentieel in deze rol.
  5. Sfeerbeheer 🎶: De barman of barvrouw draagt bij aan de sfeer in het etablissement door passende muziek te kiezen, de verlichting aan te passen, en door betrokken te zijn bij het organiseren van thema-avonden of evenementen.
  6. Probleemoplossing 🛠: Snelle identificatie en oplossing van problemen, zoals klachten van klanten of technische problemen met barapparatuur, zijn cruciale vaardigheden voor een barman of barvrouw.

of